Golf ved villaen

Golfbane ved huset

Leaving this beautiful house and resort for the second year running. Thanks to Bo-Henning, Didrik and Stein for a few superb days golfing. El Valle is by far still y favourite course in this area! Hope everyone who visits this home and complex has as much fun, enjoyment and good course as I have. Tim Brookes, Head Professional, Fana GK, Bergen.

El Valle Best Golf Course

El Valle er en av seks baner i Nicklaus Golf Trail, alle innen en radius på 25 km. Banen er designet av Nicklaus Design, og inngår i Nicklaus Bears Best Trail. Les om El Valle i Norsk Golf nr 5 2010. El Valle Best Golf benyttes årlig i Euro Tour kvalifisering. Banen er morsom å spille og belønner de strategiske spillerne, med mange utfordringer i nydelige omgivelser. Se på vedlagte link fra Nicklaus Golf Trail:

 

De fem Nicklaus baner utenom El Valle er Mar Menor Golf Resort 18 hull, La Torre Golf Resort 18 hull, Hacienda Riquelme Golf Resort 18 hull og Condado de Alhama Golf Resort 18 hull og La Terrazas de la Torre Golf Resort 18 hull. Alle banene har ulike kvaliteter, Mar Menor og La Torre går tett innpå husene rundt banen, mens Condado og Hacienda er svært lange. La Terrazas fordrer presise innspill, med svært utfordrende greener.

Vi anbefaler en runde på Lo Romero. Las Colinas er meget flott bane. Siste nye opplevelse er Font Del Loop som er en helt ny bane med en ravine i spill. Fanajuniorene prøvde banen på treningstur i november 2012, og synes den var svært morsom å spille. Hacienda del Alamo, Roda Golf and Beach Resort og La Finca er også baner verdt et besøk!

Golf i Murciaregionen kan spilles året rundt, selv i desember og januar er greenene fine. Er du heldig, kan T-skjorte være antrekket på dagtid. Det kan blåse en del i området, så vindtøy er ofte nødvendig om i vintersesongen. sommeren kan bli veldig varm, men El Valle Golf Resort igger luftig til.

Gjennomsnittstemperaturen i regionen er 21 grader. Det er 300 soldager i året i snitt.

Green Fee Bestilling

Vi  samarbeider med en hyggelig agent som gir redusert green fee på golfbaner både i nærmiljøet og nærmere Alicante, se webside til The Costa Calida Golf Tours. Andy and Keith bestiller utspill og biler, og du betaler enten med kort eller kontant ved overlevering av vouchure. Merk at juniorer ofte har lavere pris enn voksne. Deres rabatt tilsvarer ofte residenspris. Grunnet høyere merverdiavgift i 2013, har flere baner satt prisen opp med 10-15 euro per runde. De anbefaler også baner. Merk at det er lurt å bestille i god tid, da i hvert fall Nicklaus-banene er svært ettertraktet pga høy kvalitet både banemessig og vedlikehold.

Klubbhus El Valle

Klubbhuset på El Valle ligger ved greenen på hull 18 og har en flott restaurant/bar El Sandalo, med lunsjtilbud for golfere og god middag i hyggelige omgivelser om kvelden. I helgen er det gjerne levende musikk i puben. Det er fantastisk hyggelig å gå opp til klubbhuset om kvelden når skumringen kommer.

Proshopen er innholdsrik, og et mindre supermarked i klubbhuset har alle nødvendige matvarer.  Åpningstidene er mellom 9-2100 på hverdager, og 10-1400 på søndager. Det er også et bra treningsstudio i klubbhuset.

Golfset til leie

Vi har 4 sett til leie; 2 damesett og 2 herresett. Se beskrivelse her.

Sammenlignet med tidligere besøkte destinasjoner gjennom 10 år med gutta på tur er definitivt El Valle det flotteste stedet til nå. Usjenert beliggenhet, nærhet til klubbhus, nydelige uteområder, følelsen av eksklusivitet gjør El Valle til noe mer en det vi vanligvis opplever. Vi besøker gjerne El Valle igjen , både på guttetur og med familien. Tryggve Moe med 7 kamerater