Detaljert rombeskrivelse

Bilder av huset

Innredningen er tilpasset den andalusiske stilen på huset, men er samtidig moderne og spennende. Mary K. G. Tidemann, Interiørarkitekt MNIL

 Tekniske installasjoner

  • Sentralfyr gir god varme om vinteren, radiator i hvert rom
  • Ventilasjon med kjøling om sommeren
  • TV med internasjonale kanaler,
  • WIFI
  • Oppvarmet basseng og jacuzzi ved bestilling mot ekstra betaling

Universell utforming:

  • Rullestolrampe ved inngangsparti
  • Terskelfritt innvendig
  • Svingradius

 

 

Rombeskrivelse Inne

I stuen er det to lekre sittegrupper fra Slettvoll, samt et skrivebord, TV og peis. Takhøyden er hele seks meter, fem store franske doble dører vendt ut mot golfbanen. Spisestue er innredet for 6-12 personer, har gode stoler og et bord som kan trekkes ut til nødvendig antall gjester. Kjøkkenet er stort moderne med hvitvasket eik, granitt benkeplate. Det er en egen utgang til frokostterrasse og gressplenen. Kjøkkenet er velutstyrt, alle hvitevarer er fra Bosch og har stålfront;

  • Amerikansk kjøleskap med kjøl/frys og vanndispenser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, stekeovn, keramisk kokeplate, ventilator og vaskemaskin med tørking.
  • Annet småelektrisk utstyr: Kaffetrakter, trykkoker, brødrister, sandwichgrill, føhn og strykejern med strykebord.

Soverom 1 og 2 er store, henholdsvis 23 og 21 m2. Gode senger fra Ekornes, stort speil som står på gulvet, skrivebord og godstol. Puffen ved sengeenden kan benyttes for å legge fra seg klær og sengeteppe, og kan enkelt slås opp til ekstraseng (80x195cm). På sov 1 er det i tillegg et eget walk in closet og et skrivebord. Fra begge soverommene er det direkte utgang til terrassen, og lukket tilgang til eget bad, henholdsvis bad 1 og 2. Begge soverommene betegnes som Master Bedrooms. Deilige sommerdundyner og dunhodepute skal gi den beste sovekomfort, sammen med sateng sengesett fra Høie. Gardiner, sengegavler og -tepper, nattbord og lamper på alle soverom, er levert av KA Int. i Murcia.

Bad 1 har doble vasker , toalett, bidet, dusj, boblebadekar, håndkletørker (vinter). Alle bad har Duravit porselen og Hansgrohe batterier, og er kledd med marmorfliser. Bad to har har dusj i badekaret, doble vasker, toalett, bidet og håndklevarmer (vinter).

Soverom 3 & 4 er litt mindre, ca 15 m2, 2 enkle /doble senger, store garderobeskap, speil og god stol. Disse to soverommene deler bad 3, som er innredet for rullestolbrukere. Ved siden av bad 3 er det et ekstra toalett.

Soverom 5 er et koselig lite soverom med egen inngang og eget bad; enkel vask, dusj i badekar, toalett, bidet og håndkletørker.